10 őszies hangulatú fogás, amit kár lenne kihagyni

Az ősz alapanyagaival főzünk, mert finomak, mert szeretjük őket, és mert a belőlük készülő falatok eltelítik a testet és a lelket a levélhullós borongásban.

  1. 1.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  2. 2.

    Sütőtökös Alfredo

  3. 3.

    Tantan Nabe

  4. 4.

    Gombás savanyú káposzta magyarosan

  5. 5.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  6. 6.

    Kelkáposztába göngyölt húsgombócok kapros-fokhagymás tejföllel

  7. 7.

    Kelkáposztás-szalonnás tészta buggyantott tojással

  8. 8.

    Sajtos-szalonnás töltött csirkecomb

  9. 9.

    Burgundi marha krumplinudlival

  10. 10.

    Spenótos quiche

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek