fine dining

5 kiemelkedő magyar séf, akik a főváros után vidékre igazoltak

Szakmájuk kiválóságai, akik Budapesten éltek és főztek, majd a vidéki életet választották. Örömteli látni azt a folyamatot, hogy ma már nem csak a fővárosban tudja elképzelni egy séf, hogy megvalósítsa a szakmai álmait. Öt konyhafőnök következik, akik lakhelyet, sőt sok esetben életstílust is váltottak. Ma már végre nem egy nagy budapesti vízfej jellemzi a hazai éttermi térképet, és csoda gasztronómiai élmények várnak Esztergomtól Villányig.

Nosalty

Hivatalos! A tengerimalac is felkerült az étlapokra

Sokakat sokkol ugyan a tény, hogy a tengerimalac Peruban nem csak kedvtelésből tartott háziállat, hanem sültként fogyasztott főfogás is, a rágcsáló azonban már egyre kevésbé népszerű a helyiek körében, sokkal inkább számít kulináris kuriózumnak a turisták között.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!