Ralph Fiennes főszereplésével érkezik az idei év legjobban várt gasztrothrillerje

A hamarosan mozikba kerülő 'The Menu' című filmben olyan sztárok kerülnek hátborzongató helyzetekbe a konyhában, mint Ralph Fiennes és 'A vezércsel' című sorozat sztárja, Anya Taylor-Joy.

Adam McKay rendező nemrég Ne nézz fel! című filmjével került a figyelem középpontjába, most pedig producerként készül egy újabb nagy dobásra. A The Menu című film, aminek az Utódlást is jegyző Mark Mylod lesz a rendezője, az elit kulinária színpadias világának kulisszái mögé enged betekintést a nézőknek olyan hírességekkel, mint Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes és Nicholas Hoult.

Anya Taylor-Joy és Ralph Fiennes a fine dining sötét világába kalauzol (fotó: Eric Zachanowich)

A történet szerint a Anya Taylor-Joy és Nicholas Hoult által alakított fiatal pár meglátogat  egy távoli és elhagyatott szigeten működő exkluzív éttermet, hogy kipróbálják a híres séf (Ralph Fiennes) által összeállított, elképesztően rongyrázó menüt. A pszichothrillerbe hajló sötét komédia teljes cselekménye ugyan még titok, annyit azonban tudunk, hogy a fiatal pár tányérjára szokatlan alapanyagok és sokkoló meglepetések kerülnek majd.

Adam McKay – aki producerként működött közre az Utódlás című sorozatban is, amely egy milliárdos amerikai család ármányait és viszályait mutatja be három évadon keresztül – most a gasztronómián keresztül tart görbe tükröt a gazdagoknak The Menu című filmben. Ahogy az Indiewire szaklapnak beszélt róla, célja, hogy bemutassa azt a zavaros állapotot, ami jelenleg Amerikát jellemzi.

Mindennek a kulcsa a jövedelmi egyenlőtlenség. Ha ezt valóban meg tudjuk oldani, az megoldja a politikai problémáinkat és a klímaválságot is

– mondta McKay.

A The Menu premierje november 22-én lesz, úgyhogy addig várnunk kell, hogy kiderüljön, milyen fordulatokat tartogattak számunkra az alkotók.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapkép: Eric Zachanowich/The Menu

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!