egészség

A zsályatea 5 egészségmegőrző hatása

A zsályatea semmivel nem összetéveszthető karakteres íze és illata igazi csodanövényt takar. A gyógynövények között az egyik legerőteljesebben érvényesülő tea, aminek számtalan jótékony hatása van szervezetünkre. Ezek közül jöjjön most 5!

Balogh Lilla

Elő a pasztinákkal! Ezért legyen novemberben a kamrád kelléke

Hallottatok már a pasztinákról? Ha még nem, akkor ez a cikk nektek szól! A pasztinák nem más, mint egy gyökérzöldség, ami a zellerfélék családjába tartozik. Kinézetre akár egy fehérrépa, csak kicsit termetesebb változatban. Az enyhén édeskés zöldség novemberben ízlik a legjobban, ezért tárazzátok be ti is 4 jótékony hatásáért!

Balogh Lilla

A sütőtök 5 csoda hatása a testedre

A sütőtök szinte egyet jelent az ősszel, színével, illatával, ízével igazi szimbóluma ennek az időszaknak. Ráadásul ritka szuper zöldség, ugyanis relatíve olcsó, könnyen hozzá lehet jutni és számtalan jótékony tulajdonságával támogatja az egészséged.

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek