6 élelmiszer, amiben több fehérje van, mint a tojásban

Ezek a fehérjedús élelmiszerek sokoldalúak, ízletesek, és könnyedén magaddal viheted őket az ebédcsomagodban.

Biztosan hallottad már, hogy a fehérjében gazdag nassolnivalók jelentik a megoldást arra, hogy jóllakott tudj maradni az étkezések között. Ha proteinben gazdag harapnivalókról van szó, akkor általában a finom és tápláló tojás jut az eszünkbe. Nem véletlen, hiszen a nagy méretű tojások 6 gramm fehérjét tartalmaznak. Ám, ha nem szeretnél mindennap tojást enni, akkor nézd meg az alábbi listánkat, amiben ízletes és fehérjedús élelmiszereket gyűjtöttünk össze neked.

Nézd meg a galériában, mely élelmiszerekben van több fehérje, mint a tojásban, katt a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is lesd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Címlapról ajánljuk

7 étterem Budapesten és vidéken, ahonnan karácsonyi halászlevet rendelhetsz

A halászlé kapcsán egész évben kiadósakat lehet vitatkozni, de karácsonykor kössünk békét, és örüljünk ennek a rubinpiros finomságnak, annál is inkább, mert sokaknak az ünnepi időszak az egyetlen alkalom az évben, amikor halat szoktak enni. Arra az esetre, ha mégsem lapulna minden háztartásban egy tuti recept, illetve egy kedves rokon, aki meghozza a halat karácsonyra, mutatjuk, honnan lehet a legfinomabb halászleveket rendelni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...