babpüré

A babpüré a mexikói konyha része, összetevői bab (különféle típusú lehet), só, vöröshagyma, víz, fűszerek. Általában tortilla chipsszel vagy puha tortillába tekerve, apróra vágott, főtt marhahússal, sajttal, zöldségekkel tálalják.
Bármikor, de házilag is elkészíthető.
Felbontás után hűtve tárolandó.
fehérjetartalom
5 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
13 g
víztartalom
0 g
Nátrium
522 mg
fehérje
5 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
522 mg
szénhidrát
rost
5 g
vitaminok
A héten már elő kellett vennünk a dzsekiket, könnyű kabátokat, ugyanis megérkezett az ősz. A vastagabb ruházat mellett segíthet még egy-két savanyú káposztás étel is: vigyük be velük a C-vitaminunk egy részét.
NosaltyNem kevés, mintegy 500-550 ezer tonna teremhet idén a legfinomabb és legklasszikusabb őszi pite alapanyagából, ami végre egy jó hír a sok rossz között.
NosaltySzeptember 30-án került sor az idei tökmérő versenyre, ahol egy igazi óriástök győzedelmeskedett.
NosaltyAz őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!
Nem kell sokat bajlódni a mai ebéddel, mégis isteni ízeket, csodás textúrákat kapunk majd ajándékba. Készítsünk tarhonyalevest, sült karfiolt és vaníliás desszertet.
Mintha csak fellapoznánk a nagymama régi, kopottas, szamárfüles receptkönyvét: olyan érzés lesz végigenni a most következő hét ebédjeit. Gazdag levesek, komfortos raguk és ízes tészták várnak ránk, gyors elkészítési idővel.