Thai zöldségkeverék

Thai zöldségkeverék

Leírás

Thai zöldségkeveréket általában fagyasztva vagy konzerv formában vásárolhatunk, de ha időnk engedi, akkor látogassunk el egy piacra vagy ázsiai boltba és vásároljuk meg frissen a hozzávalókat. Íme az egyik előregyártott termék hozzávalóinak listája, mely teljesen elfogadható: sárgarépa, hagyma, zöldbab, bambuszrügy, piros paprika, bébikukorica, kínai gomba. Ezek a termékek előfőzés után kerültek mélyhűtött állapotba és soha nem lesznek olyan roppanósak a pirított tészta tetején, mint friss társaik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Mélyhűtött terméket a mélyhűtőben, konzervet fénytől védett, hűvös helyen tároljunk.

100g Thai zöldségkeverék

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

4 g

víztartalom

0 g

gramm thai zöldségkeverék?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!