Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A csokoládé fagyi után a második legnépszerűbb jeges édesség. Legfőbb összetevője valamilyen tejtermék (tej, tejszín), tojás, cukor és vanília (rúd vagy aroma formában). A bolti változatok még különböző adalékanyagokat és aromákat is tartalmaznak. A fagylaltot akár házilag is elkészíthetjük fagylaltgépben vagy műanyag dobozban lefagyasztva (ilyenkor ügyeljünk rá, hogy pár óránként keverjük át a masszát).
Magában is kedvelt édesség, de nagyon jó kiegészítője a gyümölcsös pitéknek, brownieknak, sőt a bátrabbak akár sült fagylaltot is készíthetnek belőle.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kizárólag mélyhűtőben. Felolvadás után tilos újrafagyasztani.

Vanília fagylalt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!