Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A rum égetett szesz, amelyet a nádcukorgyártáskor fennmaradt melaszból, vagy közvetlenül a cukornád levéből nyert szirupból erjesztenek, majd lepárolják. A tiszta párlatot általában tölgyfahordókban érlelik. Ezzel szemben a sütőrumot mezőgazdasági eredetű etil-alkoholból állítják elő aromák és színezőanyagok hozzáadásával. Összetétele: víz, finomszesz, aroma, mesterséges színezék. Alkoholtartalma maximum 37.5%. A sütőrum kiválóan alkalmas sütemények, torták, krémek, pudingok és koktélok készítéséhez, ízesítéséhez.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Sütő rum alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!