Sütő rum

A rum égetett szesz, amelyet a nádcukorgyártáskor fennmaradt melaszból, vagy közvetlenül a cukornád levéből nyert szirupból erjesztenek, majd lepárolják. A tiszta párlatot általában tölgyfahordókban érlelik. Ezzel szemben a sütőrumot mezőgazdasági eredetű etil-alkoholból állítják elő aromák és színezőanyagok hozzáadásával. Összetétele: víz, finomszesz, aroma, mesterséges színezék. Alkoholtartalma maximum 37.5%. A sütőrum kiválóan alkalmas sütemények, torták, krémek, pudingok és koktélok készítéséhez, ízesítéséhez.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
66.6 g
Foszfor
5 mg
Nátrium
1 mg
Vas
0.12 mg
Cink
0.07 mg
Tiamin - B1 vitamin
0.008 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Vas
0.12 mg
Foszfor
5 mg
Nátrium
1 mg
Cink
0.07 mg
Réz
0.05 mg
Mangán
0.018 mg
szénhidrát
víz
66.6 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.008 mg
Informatikai csapatát bővítené az Aldi, a leendő munkatársak pedig akár milliós fizetést is kaphatnak.
NosaltyA spenót az egyik legsokoldalúbb szezonális alapanyagunk, melyre most az előételtől a főételig javaslunk nektek finomságokat.
NosaltyVegán székelykáposzta, lecsókrémes rakottas, gombás rizottó, csülkös lecsó, cukkinis rakott kel, van itt minden, minta búcsúban!
NosaltyA TikTokot újabb fantasztikus salátarecept tarolta le, ezúttal azonban nem zöldségek, hanem gyümölcsök az alkotóelemei.
Ahogy az egészséges test, úgy a szép bőr is javarészt a konyhában készül – egyáltalán nem mindegy, hogy a bőr öregedése szempontjából hogyan indítod a napot.
Egy jó ötlet, bátorság, sok tapasztalat és remek tanműhelyek kellettek ahhoz a nagyszerű koncepcióhoz, amit Gabulya Máté, Gabulya Eric és Délceg Máté 2021-ben összeraktak. Kortárs gasztronómiát a hagyományokkal ötvöző, vagány tésztabárt üzemeltetnek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén. A közönség pedig nemhogy fogékony, de imádják őket.