Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A ringló a szilvának egy nem sokra értékelt, mégis nagyon finom fajtája. Gazdag A- és B-vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban. Érett állapotában lédús, cukortartalma magas. Lekvárt, pálinkát főzhetünk belőle, vagy eltehetjük befőttnek. Gyümölcsleves- és szörp alapanyagnak is ideális, de magában is fogyasztható. Ez a méltatlanul mellőzött szilvafajta a fájának is köszönheti túlélését, mert a szilvafa mindent kibír.

mikor vegyem

A nyári hónapokban érik.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, hűrőben. Gyorsan romlik, ezért ne várjunk sokat a felhasználással, elfogyasztással.

Ringlószilva alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!