gyümölcsök
Címlapról ajánljuk
Mit főzzek ma? Klasszikus Tortellini en Brodo, kolbászos-sajtos rakott krumpli...
A hétvégének megadjuk a módját: olasz levessel, jól megpakolt rakott krumplival és egyszerű, őszies keverttel vigadunk.
NosaltyMegkezdődött a karácsonyi édességek akciózása: az Aldi, a Spar és...
Valószínűleg nektek sem kerülte el a figyelmeteket, hogy a szupermarketek sorait már ellepték a karácsonyi édességek, köztük a mikuláscsokik, szaloncukrok, különleges kekszek, puszedlik, stollenek és társaik. Bár még csak november dereka van, már akciókra csaphatunk le, ha szeretnénk időben betárazni az adventi és ünnepi időszakra.
NosaltyAlex, a pék ismét akcióban: most mikulás alkalmából gyűjt a...
A Sütni jó! Alapítvány idén is szeretne a rászoruló gyerekeken segíteni Hernádnémetiben, azért Alexék már el is kezdték a készülődést.
NosaltyLegnépszerűbb cikkek
Elavult a 19 Celsius-fokos fűtési javaslat: most már ezt javasolják...
Korábban elterjedt a köztudatban, hogy a legideálisabb a 19 fokos hőmérséklet a lakásban. Ez azonban még akkor volt igaz, mikor a fűtési rendszerek kevésbé voltak fejlettek, és az épületek szigetelése is fejletlen volt. Lássuk, hány fokot javasolnak most a téli szezonra a szakértők Otthon Tippünkben!
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ismét kihagyhatatlan Parkside akció: pillanatok alatt felfűti a szobát a...
Megéri fellapozni az akciós újságokat, ugyanis a hétvégén megint olyan Parkside eszközre csaphatunk le a Lidlben, ami tél előtt nagyon jól jöhet.
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Párolt lila káposzta
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
Tradicionális gulyásleves
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...