Paradicsom ivólé

Paradicsom ivólé

Leírás

Paradicsomból pürésítéssel nyert ital, amit többnyire vízzel hígítanak. Kapható teljesen natúr, vagy sóval, cukorral, egyéb fűszerekkel ízesített változata is. A paradicsomlét hőkezeléssel tartósítják, ami miatt fogyasztása kifejezetten egészséges, mert a benne lévő erős antioxidáns hatású likopin így könnyebben fel tud szívódni a szervezetben. Paradicsomszószokhoz, paradicsomleveshez kiválóan használható alapanyag, amit házilag is elkészíthetünk paradicsomszezon idején.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

12 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.