Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld salsa

Zöld salsa
Zöld salsa
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Először Mexikóban ettem, közvetlen a megérkezésünkkor. Mivel férjem mexikói és itt is élünk, ezért sok eredeti receptet tudok, és feltöltöm őket. Ezek azoknak az egyike, amit a mexikóiak előszeretettel fogyasztanak mindenhez. Én is szeretem, lehet készíteni csípősebbre, ki hogy szereti.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőbe rakjuk a tomatillokat és a paprikát, megpirítjuk minden oldalát, hogy barnás színű legyen (a paprika szárát ki kell húzni, különben sütés közben szétrobban).
  2. Akkor jó a tomatillo, ha kicsit átlátszó lett a héja.
  3. Ha megpirultak, beletesszük turmixgépbe a fokhagymával, sóval, vízzel és összeturmixoljuk, míg egynemű nem lesz.
  4. Kitöltjük edénybe és tálaljuk.

  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 979
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Panchita

Mióta szakács: 2013.01.15.
9 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: mexikói
adag: 4 főre
fogás: köret
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

Salsa verde, salsa, tomatillo salsa

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

14
mexikói földicseresznye 4 db
hegyes erős paprika 1 db
fokhagyma 1 gerezd
1 csipet
víz 0.5 dl