Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Szicíliában készített, eredetvédett (DOC) bor. A legkisebb szesztartalmú a fehér szőlőből készülő oro és a vörös szőlőből készülő rubino. A cremovo az aromásított változat neve. A legjobb minőséget a fine (alig egy évig érlelt), a superiore (legalább két évig érlelt), a superiore riserva (legalább négy évig érlelt), vergine (öt évig érlelt) és vergine stravecchio (legalább tíz évig érlelt) nevekkel ellátott palackokban találhatjuk. A marsala alkalmas aperitifnek, desszertbornak is. Az olasz kulináriában pedig szószokhoz, bizonyos húsételek készítéséhez és desszertekhez használják.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten, fénytől védve.

Marsala alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!