Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A likőr nagy mennyiségű cukorral édesített és különböző aromákkal, élelmiszerrel ízesített szeszes ital. Alkoholtartalma általában 15 és 30 % között mozog (a 15 %-ot mindenképpen el kell, hogy érje). A likőröknek sokféle fajtáját ismerjük gyümölcslikőröktől kezdve a növényi likőrökön át a krémlikőrökig. Bár a likőröket nem érlelik, mégis szükségük van kis pihentetésre, hogy az ízanyagok megfelelően összeérjenek.
Konyhai felhasználását tekintve ízesíthetünk vele krémeket, belekeverhetjük a készülő süteményünk tésztájába, csurgathatunk belőle kávénkba, bármilyen desszertöntet kiegészítőjeként is jól szolgál.
fotó: flickr / Billy Willson
http://www.flickr.com/photos/billy_wilson/4561747862
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen. Ha tojást vagy egyéb romlandó anyagot tartalmaz, akkor ajánlatos hűtőbe tenni.

Likőr alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!