Levendulaszirup

Levendulaszirup

Leírás

A levendulaszirup szárított, ritkább esetben friss levendulavirágból készül cukorral és vízzel. Átveszi a levendula kellemes, nyugtató aromáját. Ízesíthetünk vele süteményeket, fánkokat, fagylaltokat, megbolondíthatjuk vele a limonádét, alkoholos italokat.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Levendulaszirup

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

76.79 g

víztartalom

22.81 g

gramm levendulaszirup?

Top ásványi anyagok

Nátrium

62 mg

Kalcium

13 mg

Magnézium

1 mg

Cink

0.44 mg

Top vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.059 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

1 mg

Nátrium

62 mg

Cink

0.44 mg

Szelén

0.7 µg

szénhidrát

cukor

76.77 g

víz

22.81 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.059 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...