Levendulaszirup

Levendulaszirup

Leírás

A levendulaszirup szárított, ritkább esetben friss levendulavirágból készül cukorral és vízzel. Átveszi a levendula kellemes, nyugtató aromáját. Ízesíthetünk vele süteményeket, fánkokat, fagylaltokat, megbolondíthatjuk vele a limonádét, alkoholos italokat.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Levendulaszirup

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

76.79 g

víztartalom

22.81 g

Hány kalória

gramm

levendulaszirup?

Top ásványi anyagok

Nátrium

62 mg

Kalcium

13 mg

Magnézium

1 mg

Cink

0.44 mg

Top vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.059 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

1 mg

Nátrium

62 mg

Cink

0.44 mg

Szelén

0.7 µg

szénhidrát

cukor

76.77 g

víz

22.81 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.059 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.