Jégkocka

Jégkocka

Leírás

Kocka alakú tartóban fagyasztott víz. Ma már sokféle jégkockatartót kaphatunk a boltokban, így változatos alakú, pl. szivecskés, gömb alakú jégdarabokat is készíthetünk. Ételfestékkel, vagy természetes anyagokkal (pl. céklalé) akár színezhetjük is. Nyáron megváltást jelenthet egy jégkockával elkészített frissítő ital, koktélokhoz, frappékhoz, fagylaltok készítéséhez, gyümölcslevesek hűtéséhez is használhatjuk.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Mélyhűtőben.

100g Jégkocka

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

99.9 g

Hány kalória

gramm

jégkocka?

Top ásványi anyagok

Nátrium

4 mg

Kalcium

3 mg

Magnézium

1 mg

Cink

0.01 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

3 mg

Magnézium

1 mg

Nátrium

4 mg

Cink

0.01 mg

Réz

0.01 mg

szénhidrát

víz

99.9 g

vitaminok

137 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?