Hollandi mártás

Népszerű meleg alapmártás, amelyet vaj, tojássárgája, só, citromlé és fehérbors vagy cayenne bors felhasználásával készítünk. Sűrű, opálos, sárga színű mártás, amelyet zöldségételekkel fogyaszthatunk. Késztermékként is beszerezhető, de kevés gyakorlással otthon is elkészíthető. fotó: Johnny Hunter http://www.flickr.com/photos/jonnyhunter/461458850
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
1 g
zsírtartalom
4 g
szénhidráttartalom
2 g
víztartalom
0 g
Nátrium
500 mg
fehérje
1 g
Zsír
telített zsírsav
4 g
ásványi anyagok
Nátrium
500 mg
szénhidrát
vitaminok
Igazán házias ízeket ajánlunk mára egy könnyen elkészíthető levessel, szaftos sertéspörkölttel és természetesen epres desszerttel.
NosaltyKlasszikus fasírtok tömb vagy éppen guruló gombócok formájában, hatalmas kedvenceitek következnek:
NosaltySok magyar étel ötvözi a szaftos sült húst a puha (vagy ropogós) krumplival, ebből pedig isteni ízélmények születnek. A jól bevált kombinációkat pedig meg kell tartani, készítsünk hát a héten egy krumplis-húsos fogást.
NosaltyEnnek a három édesítőszernek a rendszeres fogyasztása akár 13-14 százalékkal növelheti a rák kialakulásnak kockázatát.
Laktató, könnyen elkészíthető, szaftos, és mindenki szereti. A különböző tokányokat kicsik és nagyon is egyaránt szívesen fogyasztják, éppen ezért gyűjtöttünk össze néhány receptet, melyek között mindenki megtalálja a kedvencét.
Ahogy az egészséges test, úgy a szép bőr is javarészt a konyhában készül – egyáltalán nem mindegy, hogy a bőr öregedése szempontjából hogyan indítod a napot.