r
Nosalty Logó

Sült oldalas zacskóban sütve

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Csóti Heni
Sült oldalas zacskóban sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 975 kcal
  • 16% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 3898 kcal
  • 16% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 193 kcal
  • 16% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.4 g

Zsír

  • Összesen
    81.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    988.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    499 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    319 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 975 kcal
  • 16% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    217.4 g

Zsír

  • Összesen
    327.7 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    120 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    1120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3952.3 g
  • Cink
    35 mg
  • Szelén
    310 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    227 mg
  • Foszfor
    1995 mg
  • Nátrium
    1136 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    844.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1274 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    839 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 3898 kcal
  • 16% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    196.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 193 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, és felszeleteljük.
  2. Besózzuk, vagy fűszerezzük a kedvenc fűszersómmal.
  3. A fokhagymát megpucoljuk.
  4. A sütőzacskóba helyezzük a hússzeleteket, és rádobáljuk a fokhagyma gerezdeket.
  5. Lezárjuk a sütőzacskót légmentesen cérnával.
  6. A zacskót belehelyezzük egy tepsibe, és a tetejét beszúrkodjuk pár helyen fogvájóval, nem tűvel.
  7. Előmelegített sütőben kb. 60-70 percet sütjük.
  8. Levágjuk a zacskót róla, és eltávolítjuk, a kifolyt szaftban pedig picit a hús mindkét oldalát átpirítjuk pár perc alatt.
  9. Tálaljuk körettel, savanyúval.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 33x28
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 178
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 71
  • Össznézettség: 62543
  • Feltöltés dátuma: 2011. október 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Csóti Heni 61 recept

Nagyon szeretjük a sült oldalast, szoktunk is disznót vágni, de most sajnos már elfogyott  a hús. Mostanában amit lehet sütőzacskóban sütök, így puhább is marad a hús, és a saját szaftjában sül meg, nagyon jól megmaradnak az ízek a sütés végére. A férjem pedig szokott vinni magával az útra.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek