13 pöpec hústalan fasírtka, amit főzelékekhez kínálhatsz

Ne csak azért hagyjuk el a fasírtokból a húst, mert ez egy egészségesebb, környezetkímélőbb opció, hanem azért is, mert ilyenkor, a nagy nyári melegben jobban eshet egy-két zöldséges falat.

Zöldségfasírt szinte bármilyen alapanyagból készülhet: az összes szezonális kedvencünket bevonhatjuk az alkotásba. A belül szaftos, kívül ropogós, fűszerekkel megspékelt golyóbisok és lepénykék kerülhetnek előételként, de főfogásként is az asztalra – ez utóbbi esetben főzelékkel tálaljuk a zöldségfasírtokat.

Még több zöldségfasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek