13 pöpec hústalan fasírtka, amit főzelékekhez kínálhatsz

Ne csak azért hagyjuk el a fasírtokból a húst, mert ez egy egészségesebb, környezetkímélőbb opció, hanem azért is, mert ilyenkor, a nagy nyári melegben jobban eshet egy-két zöldséges falat.

Zöldségfasírt szinte bármilyen alapanyagból készülhet: az összes szezonális kedvencünket bevonhatjuk az alkotásba. A belül szaftos, kívül ropogós, fűszerekkel megspékelt golyóbisok és lepénykék kerülhetnek előételként, de főfogásként is az asztalra – ez utóbbi esetben főzelékkel tálaljuk a zöldségfasírtokat.

  1. 1.

    Cukkinifasírt alaprecept

  2. 2.

    Brokkolifasírt pirított magvakkal

  3. 3.

    Zabpelyhes répafasírt hagymásan

  4. 4.

    Magyaros répafasírt

  5. 5.

    Brokkolifasírt

  6. 6.

    Gombás lencsefasírt

  7. 7.

    Céklás vegán fasírt

  8. 8.

    Lupinifasírt sok zöldséggel

  9. 9.

    Vegetáriánus babfasírt

  10. 10.

    Egyszerű babburger

  11. 11.

    Vegán cukkinilepény

  12. 12.

    Lencsefasírt zöldsalátával és joghurtos öntettel

  13. 13.

    Paradicsomos padlizsánfasírt

Még több zöldségfasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek