Top10 Legkeresettebb Recept Idén

Milyen recepteket kerestek idén a legtöbbször a magyar internetezők? Íme a toplista, amelyben mellékeljük a konkrét recepteket is, így elmenthetjük a  jövő évre is!

A Kreatív.hu internetes magazin a Google Trends listája alapján összegyűjtötte a 2013-as év leggyakrabban bepötyögött kereséseit. Ezek alapján többek között megtudhatjuk, hogy mit szerettünk volna a legolcsóbban megvenni, hogy melyik színházra voltunk a legkíváncsibbak, vagy melyik sztár foglalkoztatott minket a legjobban.

Mindezek mellett kiderül - és ez számunkra és számotokra is egyaránt érdekes lehet -, hogy milyen receptet szerettek volna leginkább megszerezni a magyar internetezők. Itt a top 10-es lista, természetesen mindegyik egy-egy recepttel megspékelve, hogy jövőre már ne kelljen senkinek ráguglizni!

 1. 1.

  Meggyes kókuszgolyó Gréti konyhájából

 2. 2.

  Brownie 2.

 3. 3.

  Nagymamám fánkja

 4. 4.

  Villámgyors lasagne

 5. 5.

  Pizza Bori konyhájából

 6. 6.

  Tiramisu 5. - az "igazi"

 7. 7.

  Retró strandos lángos

 8. 8.

  Csokikrémes és krémsajtos cupcake

 9. 9.

  Francia waffel

 10. 10.

  Palacsinta ahogy douney készíti

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!