Top10 Legkeresettebb Recept Idén

Milyen recepteket kerestek idén a legtöbbször a magyar internetezők? Íme a toplista, amelyben mellékeljük a konkrét recepteket is, így elmenthetjük a  jövő évre is!

A Kreatív.hu internetes magazin a Google Trends listája alapján összegyűjtötte a 2013-as év leggyakrabban bepötyögött kereséseit. Ezek alapján többek között megtudhatjuk, hogy mit szerettünk volna a legolcsóbban megvenni, hogy melyik színházra voltunk a legkíváncsibbak, vagy melyik sztár foglalkoztatott minket a legjobban.

Mindezek mellett kiderül - és ez számunkra és számotokra is egyaránt érdekes lehet -, hogy milyen receptet szerettek volna leginkább megszerezni a magyar internetezők. Itt a top 10-es lista, természetesen mindegyik egy-egy recepttel megspékelve, hogy jövőre már ne kelljen senkinek ráguglizni!

 1. 1.

  Meggyes kókuszgolyó Gréti konyhájából

 2. 2.

  Brownie 2.

 3. 3.

  Nagymamám fánkja

 4. 4.

  Villámgyors lasagne

 5. 5.

  Pizza Bori konyhájából

 6. 6.

  Tiramisu 5. - az "igazi"

 7. 7.

  Retró strandos lángos

 8. 8.

  Csokikrémes és krémsajtos cupcake

 9. 9.

  Francia waffel

 10. 10.

  Palacsinta ahogy douney készíti

Hozzászólások (1)

Moncsa

Nekem IP alapjan a szloven statisztikat adta ki a Google Trends-link. Erdekes volt osszehasonlitani a magyarral - vezet nalunk is a palacsinta, majd tiramisu, pizza, muffin, es a KENYERRECEPTEK foglaljak el az elokelo 5. helyet. Nem is tudtam, hogy itt ilyen sokan otthon sutik a kenyeret. Dicseretes :)

Címlapról ajánljuk