Top 13+1 recept, ha csak egy csomag fagyasztott csirke van a hűtődben

Ha van a mélyhűtőben egy csomag fagyasztott csirke, aggodalomra semmi okod sincs, mutatjuk hozzá a legkedveltebb receptjeinket, szerintünk ezeket készítsd el belőle!

Most tényleg a legjobb ötleteinket szedtük össze. Nem csak csirkemellben gondolkodtunk, lesz itt csirkecomb is alsó-felső szinten. Sőt, a májról sem feledkeztünk meg, mert amikor kiengeded azt a bizonyos fagyott csomagot, amire elfelejtetted ráírni, hogy mi is valójában, simán kiderülhet, nem is comb volt benne, hanem csirkemáj! A plusz egy ajánlatunk a pórul jártaknak küldjük, akik egy csomag csirkeszárnyat néztek nagyobb csirkefogásnak.

  1. 1.

    Waterzooi - gyors csirkeleves

  2. 2.

    Citromos csirke sütőben Grétitől

  3. 3.

    Illatos omlós csirkemell

  4. 4.

    Cukkinis csirketokány

  5. 5.

    Csirkemelles tortilla

  6. 6.

    Light tésztasaláta csirkemellel

  7. 7.

    Csirkemell meggyszósszal

  8. 8.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  9. 9.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  10. 10.

    Csirkepaprikás a javából

  11. 11.

    Tejfölben sült csirkecombok

  12. 12.

    Töltött csirkecomb

  13. 13.

    Ördög lóháton

  14. 14.

    Ázsiai csirkeszárnyak

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!