10 töltött zöldség, ami boldogsággal tölt el minket

A töltött zöldségek minden évszakban velünk vannak a konyhában: tavasztól-télig mindig akad valami, amit teletömhetünk rizzsel, hússal, még több zöldséggel, ahogy tetszik. Most az éppen szezonális kedvenceket hoztuk el, íme.

 1. 1.

  Töltött padlizsán

 2. 2.

  Darált hússal töltött karalábé

 3. 3.

  Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

 4. 4.

  Capresevel töltött gomba

 5. 5.

  Tarjával töltött sajtos-tejfölös édesburgonya

 6. 6.

  Déli tőkegombával töltött édesburgonya

 7. 7.

  Baconös-tojásos töltött krumpli

 8. 8.

  Zöldfűszeres töltött karalábé

 9. 9.

  Töltött fehér hagyma

 10. 10.

  Önmagával töltött édesburgonya

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek