Mit főzzek ma? Hagymaleves, töltött burgonya és menzás piskóta a...
A mai menüvel mindenki jóllakik, sőt lehetséges, hogy még vacsorára is marad valamelyik mennyei fogásból.
NosaltyA mai menüvel mindenki jóllakik, sőt lehetséges, hogy még vacsorára is marad valamelyik mennyei fogásból.
NosaltyA töltött zöldségek minden évszakban velünk vannak a konyhában: tavasztól-télig mindig akad valami, amit teletömhetünk rizzsel, hússal, még több zöldséggel, ahogy tetszik. Most az éppen szezonális kedvenceket hoztuk el, íme.
NosaltyHa főzésről van szó Martha Stewartra, Amerika háziasszonyára nyugodtan számíthatunk, így a héjában sült krumplija is megérdemel egy próbát!
Szász NóriA hétfőt és a februárt hús nélkül indítjuk, különleges répakrémleves kerül az asztalra, a főfogás töltött édesburgonya lesz, a desszert pedig sajttorta.
NosaltyHiába a naptej és az óvatosság, a nyári napsugarak időnként túljárhatnak az eszünkön – a napégés pedig nemcsak kellemetlen, de fájdalmas is lehet. Szerencsére van néhány egyszerű, otthon is bevethető trükk, amivel gyorsan enyhítheted a tüneteket – ráadásul nem is kerülnek sokba.
NosaltyNem minden étel bonyolult, ami egészen más, mint a megszokott magyaros receptek!
NosaltyA nyári kert egyik éke a leander. Nem igényel extra figyelmet, mégis, ha ezt tapasztalod, előfordulhat, hogy ki kell dobnod ezt a színpompás növényt.
Németh OrsiA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
A lecsót mindenki máshogy szereti, egy tulajdonságát illetően azonban viszonylag egyszerű egyetérteni: a túl híg, vizes lecsó bizony kerülendő.
Azonnali hatállyal kivonták a forgalomból, és a vásárlóktól is visszahívták a SPAR gyógynövényes termékét: aki az alábbi adatokkal rendelkező teából vásárolt, semmiképp se fogyassza el!
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!
Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))