14 töltött padlizsán, mely megtömi a hasadat
Gyorsan elkészül, igazán mennyei, és jól megpakolja a kis gyomrodat, anélkül, hogy elnehezítene. Készüljön töltött padlizsán ma a konyhában.
NosaltyGyorsan elkészül, igazán mennyei, és jól megpakolja a kis gyomrodat, anélkül, hogy elnehezítene. Készüljön töltött padlizsán ma a konyhában.
NosaltyHa már ráuntál egy kicsit a rántott húsra és a tojásos nokedlire, akkor legközelebb készíts egy olaszos töltött padlizsánt. Szerintünk biztosan elnyeri majd a tetszésedet ez az étel, hiszen nemcsak gyorsan elkészíthető, hanem szuper laktató is.
NosaltyBesütött, töltött padlizsánt csinálni végtelenül egyszerű, ugyanakkor, ha ráérzünk a tökéletes technikára, rengetegszer fogjuk készíteni különféle töltelékekkel. Most egy villámgyors, letisztult ízvilágú olaszos verziót mutatunk, amit a padlizsán mellett a paradicsom és a mozzarella mindig tuti kombója dominál.
Rosanics PetraCsodás színek, változatos ízek mai menünkben! A hagymakrémleves után töltött padlizsánnal csábítunk, majd jöhet egy kis hideg retró jégkrém, házi köntösben.
NosaltyKeleties ízvilág curryvel, burgonyával, padlizsánnal, kuszkusszal és végül kókusszal.
NosaltyA padlizsán már most csalogat minket, hogy csupa-csupa finomságot készítsünk belőle. Hallgassunk rá!
NosaltyA mai menüben fantasztikus fogásokkal lakunk majd jól, és a farsangra is készülünk már egy kicsit a desszerttel.
NosaltyUgyan korai lenne még karácsonyi menüt tervezni, de az inspiráció azért sosem árthat. A töltött zöldségek például gyors és meglepően elegáns kiegészítői lehetnek az ünnepi asztalnak, ments el egy-két receptet, esetleg teszteld is le őket addig.
NosaltyMost a legszebb a padlizsán, így ki kell használni a lédús zöldség adta lehetőségeket! Használd tésztába, rakott ételben, süsd magában, zöldségekkel megrakva, ezek a receptek tuti nagyot mennek majd otthon!
NosaltyItt a szezon, grillen, sütőben, krémben, mindenhogyan imádjuk a padlizsánt, amelyet csak akkor ronthatunk el, ha nem figyelünk néhány hibalehetőségre. Mutatjuk, mik azok a sarkalatos pontok, amikre érdemes figyelni a tökéletes végeredmény érdekében.
Masszi- Rigó CsillaTovábbra is ínycsiklandó, húsmentes ételekkel kényeztetjük magunkat, és egy percre sem unatkozunk velük. Nem is lehet, ha kapros cukkinileves, töltött padlizsán és mákos kölesfelfújt van a terítéken.
NosaltyEzen a héten csupa húsmentes finomságot ajánlunk nektek, elsőként jöjjenek olyan nyárias, friss alapanyagokból készült töltött zöldségek, melyeket zöldségekkel teszünk laktatóvá és ducivá.
NosaltySok zöldség, sok fűszer, még több íz, éééés kevés hús! Padlizsán, édesburgonya, fehérbab, csicseri, paradicsom, cukkini, sárgarépa, megannyi zöldségfasírt, egytál és további könnyed ebédtipp vár!
NosaltyA töltött zöldségek minden évszakban velünk vannak a konyhában: tavasztól-télig mindig akad valami, amit teletömhetünk rizzsel, hússal, még több zöldséggel, ahogy tetszik. Most az éppen szezonális kedvenceket hoztuk el, íme.
NosaltyKözzétették az Eurostat friss kutatását, melyből kiderült, mennyire rosszul állnak a magyar háztartások az EU-n belül. A helyzet a lehető legrosszabb.
NosaltyFincsi, krémesen avokádós húsmentes salátánk mellé pici magvas bundás fasírtokat fogyasztunk, a sort pedig nyáriasan barackos bögréssel zárjuk.
NosaltyNem csalás, nem ámítás, igenis létezik a magyar rizs, ráadásul az Alföld szívében terem, a Valoryz családi vállalkozás által kulminált földeken. Most nekünk is lehetőségünk nyílt betekinteni, hogyan is működik ez az egész.
NosaltyNyáron különösen oda kell figyelni a megfelelő hidratálásra, ami nem mindig könnyű, hiszen a vízre könnyen rá lehet unni, ha literszámra kell inni. Mi most egy olyan alternatívát mutatunk az idősebb korosztály számára, amely felfrissít, és segít hidratáltnak maradni!
Sokan gondoljuk azt, hogy egy zsíros edény elmosogatásának legegyszerűbb módja, ha forró vízbe áztatjuk, vagy legalábbis a használat után forró vizet öntünk bele. Ez a módszer azonban nem a legelőnyösebb. Mai Otthon Tippünkben el is mondjuk, miért!
A lecsó a nyár egyik kedvenc étele, amiben a paradicsom, paprika és hagyma szentháromsága jelenti az alapot, mindezt pedig különböző módokon dobhatjuk fel. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkinek megvan a maga bevált receptje. Mai Napi Tippünk viszont olyat mutat, amivel egy kicsit olcsóbbá, krémesebbé és ízgazdagabbá tesszük a lecsót!
Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...
Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.