10 tésztaétel, ami garantáltan levesz a lábadról

Verhetetlen kombinációt alkotunk, ha a tésztát darált hússal keverjük. Erre vannak olyan klasszikus és örök érvényű receptek, mint például a bolognai, a lasagne vagy a pelmenyi. Kell ennél több?

  1. 1.

    Pelmenyi, hússal töltött tésztabatyu

  2. 2.

    Bolognai spagetti Katharosz konyhájából

  3. 3.

    Lassan főtt bolognai

  4. 4.

    Húsos-chilis-sajtkrémes szarvacska

  5. 5.

    Friss-paradicsomos bolognai spagetti

  6. 6.

    Bolognai lasagne

  7. 7.

    Tex-mex makaróni

  8. 8.

    Clemenza húsgolyós-kolbászos spagettije a Keresztapából

  9. 9.

    Pelmenyi, az orosz húsos derelye

  10. 10.

    Eredeti lasagne al forno

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek