9 omlós sült hal, amivel tengerparti hangulatot teremthetsz otthon

Érdemes sok halat enni, mivel nemcsak finom, hanem egészséges is. És kétszer olyan érdemes ilyenkor tavasz végén, nyár elején enni, mert renegeteg friss zöldség van, amit az omlós filék mellé halmozhatunk. Íme, néhány példa.

  1. 1.

    Kisfejű lepényhal Erős Pista szósszal

  2. 2.

    Tésztabundás hal friss fokhagymás paradicsommártással és rukkolasalátával

  3. 3.

    Olaszos halfilé koktélparadicsomos farfalléval

  4. 4.

    Baccalà – Fehér tőkelhalfilé sült zöldségekkel

  5. 5.

    Tengeri sügér filé avokádó salsával

  6. 6.

    Lazacsteak spenótos-tejszínes tésztával

  7. 7.

    Tilápia salátaágyon

  8. 8.

    Sült lazac parmezános kenyérkéreg alatt

  9. 9.

    Vajban sült fokhagymás-lime-os lazac salátával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek