sült hal

Süss egészben durbincsot, mert se nem luxus, se nem macera

Az egész halak sütése elsőre mindig ijesztő feladatnak tűnhet, pedig egyáltalán semmi ördöngösség nincs a dologban. Erre engem Tunner Péter barátom tanított meg, akinek apró, dél-pesti, lakótelepi konyhájában játszi könnyedséggel készítettünk ropogós bőrű, omlós húsú durbincsot. Ezt a receptet hoztam most el az oldalra, hogy mások is elsajátíthassák a tökéletes halsütés lépéseit.

Lakos Benedek

Húsvéti kedvencek – tormával spékelt orrfacsaró finomságok

Minden ünnepkörnek, így a húsvétnak is megvannak a maga tradicionális fogásai, alapanyagai. Ezeket általában minden évben a megszokott módon készítjük el, amivel persze semmi probléma nincsen. Azonban egy kis kísérletezés még soha nem ártott senkinek. Nem kell újra feltalálnunk a spanyolviaszt, épp elég, ha egy kicsit szabadon engedjük a fantáziánkat és kedvünkre alkotunk. Ez a cikksorozat ebben nyújt segítséget.

Lakos Benedek

Újrahasznosítás? #TefalSoRecycled!

Mostanában igazán sok időt töltünk a konyhában, ami azért nem mindig egyszerű helyzet, mindenesetre gyakran arra késztet minket, hogy jobban megvizsgáljuk a környezetünket. Tényleg képesek voltunk felhasználni az összes alapanyagot, amit megvettünk? Sikeresen újrahasznosítjuk az összes hulladékot a háztartásunkban? A minket körülvevő berendezések valóban környezetbarátok, ahogy a megvételükkor ígérték, és ami mostanra meghatározó szempont már a vásárláskor? (x)

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

További cikkek