Ha beveted ezt a trükköt, soha többé nem ragad bele a sajt a reszelőbe

A reszelt sajt sokféle ételt feldobhat, de a megfelelő mennyiséget lereszelni nem mindig akadálymentes feladat. Hogy többé ne ragadjanak a kis sajtdarabkák a reszelő fogai közé, vesd be ezt a trükköt!

A közösségi médiának köszönhetően rengeteg trükköt tanulhatunk egymástól, amivel megkönnyíthetjük a saját dolgunkat a konyhában. Például itt van a módszer, amivel villámgyorsan meghámozhatod a krumplit, vagy a trükk, amivel tökéletes lesz a tükörtojásod. Ezúttal egy újabb égető problémára nyújtott megoldást a TikTok:

megtudhatjuk, hogy nem ragad be a sajt a reszelő fogai közé satjreszelés közben.

A sajtreszelés biztos a te életed is megkeserítette már, különösen, ha nagy mennyiségre lett volna szükséged egy családi vacsorához, azonban annyi sajt ragadt a reszelőre, hogy sosem tudtad, effektíve mennyit reszeltél. Most @HOwDoesShe nevű TikTok-felhasználó osztott meg egy videót, amiben erre a problémára mutatott egy ötletes megoldást: ezentúl tuti nem fog többé gondot okozni a sajtreszelés!

Igazából pofonegyszerű az egész, egyszerűen befújja olívaolajjal – valószínűleg az is ugyanilyen jó, ha megkened vele – a reszelőt kívül-belül, így nem ragad hozzá a sajt reszeléskor, hanem szépen átpotyog a lyukakon.

@howdoesshe

Takes one second, but so satisfying! #tipsandtricks #earthday

♬ Sunny Day - Ted Fresco

Kipróbáljátok az olajozott sajtreszelést?

Forrásunk volt


Még több tipp és trükk itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek