Ezzel a módszerrel ruganyos és puha textúrája lesz a tofud
Unod a tofut? Napi Tippünk segítségével kellemesebb textúrájú tofutömböt kapsz, amit aztán tetszésed szerint ízesíthetsz!
Szász NóriUnod a tofut? Napi Tippünk segítségével kellemesebb textúrájú tofutömböt kapsz, amit aztán tetszésed szerint ízesíthetsz!
Szász NóriNem telhet el spárga nélkül a tavasz? Napi Tippünk segít, hogy még finomabban tud elkészíteni!
Szász NóriA rakott ételek könnyen elkészíthetők, és számos módon variálhatók, így mindig van lehetőség új ízek kipróbálására. Ám annak érdekében, hogy tényleg jól sikerüljenek ezek a fogások, érdemes elkerülnöd a leggyakoribb bakikat. Mutatjuk is őket!
NosaltyLássuk, mely okos, praktikus és hasznos Napi Tippekre csaptatok le legtöbben ebben az évben!
NosaltyKis változtatásokkal is érezhető különbségeket érhetünk el a konyhában.
Szabó AnnaMegannyi ételhez használunk hüvelyeseket, ha éppen nem kész konzervként, akkor száraz formában – ez utóbbinak pedig nem mindig zökkenőmentes az elkészítése. A főzés során előfordulhat, hogy szétfőnek, darabokra esnek a szemek: ezt kerülhetjük el az alábbi tippekkel.
Lakos BenedekNapi Tippünkkel garantáltan életed Mac and Cheese-ét készítheted el!
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriNapi Tippünkben egy olyan praktikát hoztunk, amitől garantáltan ruganyos textúrájú és extra ízű lesz a tofud!
Szász NóriNapi Tippünkből megtudhatod, hogyan kell felvágnod különböző módokon a padlizsánt attól függően, hogy milyen ételt készítesz.
Szász NóriNapi Tippünkből megtudhatod, mi az a pofonegyszerű trükk, ami biztosan a lábasban tartja a vizet forralásnál!
Szász NóriNapi Tippünkben megmutatjuk, hogy mi az a meglepő eszköz, amivel szuperkönnyű lesz felvágni a zöldségeket!
Szász NóriNapi Tippünkben 5 zseniális megoldást hozunk, ami segít, hogy ne legyenek fonnyadtak a zöldek a salátádban.
Szász NóriBosszantó konyhai hibák, amikkel nem tudsz mit kezdeni? Napi Tippünkben 9 gyakori konyhai bakira hoztunk megoldást!
Szász NóriA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.