Tojás nélkül is süthetsz édes bundás kenyeret, mutatjuk, miből
Nincs kéznél tojás vagy száműzted a táplálkozásodból? Akkor az alábbi tipp neked szól, hiszen megtudhatod belőle, hogyan készíthetsz édes bundás kenyeret tojás nélkül!
Szász NóriNincs kéznél tojás vagy száműzted a táplálkozásodból? Akkor az alábbi tipp neked szól, hiszen megtudhatod belőle, hogyan készíthetsz édes bundás kenyeret tojás nélkül!
Szász NóriNapi Tippünkben mutatunk 5 módszert, amivel tejtermék használata nélkül tudod sűrűbbé és gazdagabb textúrájúvá tenni a levesed!
Szász NóriNapi Tippünknek köszönhetően soha többé nem kell keserű hagymára harapnod a kedvenc szendvicsedben!
Szász NóriNapi Tippünkből megtudhatod, hogy miért nem szabad sokat kevergetni a gombát a serpenyőben!
Szász NóriA fagyasztás az egyik kedvenc trükkünk, Napi Tippünkben pedig azt is eláruljuk, miért fagyaszd le a tészta főzővizét!
Szász NóriA házi reszelt sajt arról híres, hogy nagyon könnyen csomósodik – ez pedig különösen azért bosszantó, mert az előre reszelt, boltban vásárolt sajtokkal ilyen probléma nincs. De mit tehetünk ez ellen?
Szabó AnnaKonzerv zöldségekkel főzni nagy könnyebbség, hiszen szinte azonnal felhasználhatjuk a fémdobozok tartalmát hideg és meleg fogásokban egyaránt. Persze – mint mindennek – ennek az élelmiszercsoportnak is van hátulütője, ami nem más, mint a fémes mellékíz. A Napi Tipp szerencsére segít eltüntetni ezt a kellemetlen aromát, nézzük, hogyan!
Lakos BenedekNapi Tippünkkel garantáltan életed Mac and Cheese-ét készítheted el!
Szász NóriHa eddig nem sikerült elérned azt a kielégítő ropogósságot az édesburgonya sütésénél, mint a rendes krumplinál, akkor Napi Tippünk neked szól, ugyanis most megmutatjuk, mi ennek a legjobb módja.
Szász NóriA csonthéjas magvak sokak kedvenc nasijai közé tartoznak, de gyakran kerülnek tortába, süteményekbe vagy mindezekre dekorként. A rajtuk lévő vékony, hártyaszerű réteg viszont ronthat az ízélményen kissé kesernyés ízével, ezért mutatunk nektek egy nagyon egyszerű módszert, hogyan tudtok megszabadulni tőle.
Balogh LillaA sütőtakarítás valódi rémálom lehet, ám a TikTokon vírusként terjedő trükk azt ígéri, hogy egyszerűen és gyorsan is meg tudjuk oldani. Ráadásul környezetbarát módon!
Szabó AnnaEmeld magasabb szintre a tojássalátás szendvicsedet Napi Tippünkkel!
Szász NóriA rizs a krumpli után talán a legkedveltebb köret, amit szinte bárhogyan feldobhatunk, így mindig változatosan kerül a tányérra. Van azonban egy hátulütője, ami némi bosszúságot okozhat a megfőzése után…ha összeáll egy ragacsos masszává. Eláruljuk nektek, lépésről lépésre, hogyan tudjátok kiküszöbölni a keményítő okozta ragacsos rizs kifőzését.
Balogh LillaNapi Tippünkben eláruljuk, miért használj sütésnél mindig sütőpapírt, és hogy milyen eljárással tudod a legbiztosabban kibélelni a sütőformádat.
Szász NóriTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.