Mindeddig rosszul reszeltél sajtot, mert nem ismerted ezt a módszert

Sajtot reszelni a világ legegyszerűbb dolga. Vagy mégsem? Itt egy tuti módszer!

Kevés olyan embert ismerünk, aki ne szeretné a reszelt sajtot a tésztáján, vagy a finom, olvadt változatot egy egytálétel tetején. Sajtot reszelni még egy amatőr szakács is tud, feltéve, hogy sikerül a megfelelő sajtfajtát beszerezni erre a célra. Vagy nem így van? Nos, lehet eddig mindannyian rosszul reszeltük a sajtot, legalábbis ha ebből a felvételből indulunk ki:

https://twitter.com/beasymss/status/1050760248535990272?ref_src=twsrc%5Etfw

A módszer egyszerű: az álló sajtreszelőt el kell fektetni, és úgy kell reszelni a sajtot, majd egy tálba tenni. Az igazat megvallva, mi sem gondoltunk még erre, pedig annyira kézenfekvő.

Sajtos kedvenceink:

Az már más kérdés, hogy ez a trükk mennyire válik be mondjuk a négyszögletű sajtreszelőnél, vagy hogy a reszelés során mennyi sajt végzi majd a konyhapulton.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 szemkápráztató szobanövény, ami hipp-hopp hatalmasra nő

Nem kell profinak lenned a kertészkedésben, és nem kell díjnyertes szobanövény-kollekcióval rendelkezned ahhoz, hogy életben tudd tartani a növényeidet. Szerencsére számos olyan fajta létezik, amely nem igényel szigorú gondozási tervet. Sőt, egy kis odafigyelés is elegendő nekik, hogy hipp-hopp megnőjenek!