Mindeddig rosszul reszeltél sajtot, mert nem ismerted ezt a módszert

Sajtot reszelni a világ legegyszerűbb dolga. Vagy mégsem? Itt egy tuti módszer!

Kevés olyan embert ismerünk, aki ne szeretné a reszelt sajtot a tésztáján, vagy a finom, olvadt változatot egy egytálétel tetején. Sajtot reszelni még egy amatőr szakács is tud, feltéve, hogy sikerül a megfelelő sajtfajtát beszerezni erre a célra. Vagy nem így van? Nos, lehet eddig mindannyian rosszul reszeltük a sajtot, legalábbis ha ebből a felvételből indulunk ki:

A módszer egyszerű: az álló sajtreszelőt el kell fektetni, és úgy kell reszelni a sajtot, majd egy tálba tenni. Az igazat megvallva, mi sem gondoltunk még erre, pedig annyira kézenfekvő.

Sajtos kedvenceink:

Az már más kérdés, hogy ez a trükk mennyire válik be mondjuk a négyszögletű sajtreszelőnél, vagy hogy a reszelés során mennyi sajt végzi majd a konyhapulton.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hozzászólások

firstlady

Istenem, kik írják ezeket a cikkeket? Középs? csoportos óvodások?

Címlapról ajánljuk

További cikkek