A bizarr ital, mely a TikTok szerint segít az elalvásban
Ki ne szeretne jól aludni? A TikTok ismét hozott egy italt segítségként, de vajon tényleg olyan hatásos, mint amilyennek mondják? Szakértők válaszolnak.
NosaltyKi ne szeretne jól aludni? A TikTok ismét hozott egy italt segítségként, de vajon tényleg olyan hatásos, mint amilyennek mondják? Szakértők válaszolnak.
NosaltyMeglepően logikus, kevéssé ismert trükk, amivel irtó egyszerűen leszűrhetjük a tésztánkat. Otthon Tippünkben eláruljuk a módszert!
NosaltyA fiatal tiktoker teljes beleéléssel magyarázza közönségének, hogy ő bizony, ha esik, ha fúj, egyedül szeret ebédelni munkaidőben, és nem a kollégáival.
NosaltyManapság egyre többen szenvednek az álmatlanságtól, amire érkezett is egy válasz a TikTok-felhasználóktól.
Szabó AnnaA TikTokról indult trend mára az egész közösségi médiát meghódította, de van bármi alapja annak, hogy egészségesnek nevezik a klorofillos víz fogyasztását?
Szabó AnnaNapi Tippünkből nemcsak egy új trendet ismerhetsz meg, hanem időt is spórolhatsz a heti ebédkészítésnél!
Szász NóriMár nem csak receptekért vagy sminktrükkökért mehetünk a TikTokra: még a kertünk dekorációjához is meríthetünk innen inspirációt!
Szabó AnnaNem jó ötlet mindent elhinni és kipróbálni, amit a TikTokon látunk!
Szabó AnnaÚj vacsoratrend hódít a TikTokon: ez a girl dinner. Egyre több lány és nő mutatja meg, milyen hideg alapanyagokból állítják össze a napot lezáró étkezésüket, ha nincs kedvük főzni.
Szász NóriA pattogatott kukorica sokak kedvence, de így még lehet, hogy a legnagyobb rajongói sem próbálták!
Szabó AnnaA TikTokon mindennap tanul valamit az ember!
Szabó AnnaTöbb mint hetvenháromezer követője van a TikTokon, ám ez a szám folyamatosan nő. Videói témái között pedig épp úgy megtalálni a málnás pehelycukrot, mint a kistermelői kakaót vagy épp a sajátmárkás fetasajtot. Nem szeretne közszereplővé válni, velünk most mégis kivételt tett, és személyes találkozón válaszolt a kérdéseinkre, a kritikusmítoszt cáfoló közvetlenséggel és nyíltsággal. A Termékkritikussal vásárlói bizalomról, közösségépítésről, emlékekről, régi és új ízekről beszélgettünk.
Kormos LiliNapi Tippünkből megtudhatod, mi az a pofonegyszerű trükk, ami biztosan a lábasban tartja a vizet forralásnál!
Szász NóriNapi Tippünkben olyan praktikákat hoztunk, amelyekkel egyszerűen karban tarthatod a grilled, hogy felhőtlenül élvezhesd a nyári kerti partit.
Szász NóriProfi takarítók mondják el, hogy mit érdemes tenni – mégpedig lépésről lépésre.
Szabó AnnaLehet, hogy a banán héja védi a gyümölcsöt, de ez nem jelenti azt, hogy tiszta is lenne. Sőt!
Szabó AnnaA párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.
Kormos LiliMegéri fellapozni az akciós újságokat, ugyanis a hétvégén megint olyan Parkside eszközre csaphatunk le a Lidlben, ami tél előtt nagyon jól jöhet.
Instant jobb kedvre derülünk ennek a rózsaszín tésztának a látványától, hát még az ízétől! Ráadásul a céklaszósznak köszönhetően ráadásul egy nagy adag szezonális zöldséget is belecsempészhetünk az ebédünkbe.
Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a monstera öntözésével kapcsolatban, hogy hosszú évekig tölthesse be az otthonod különleges leveleivel.
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...