tiktok

„Mi, magyarok nem kimondottan merünk panaszt tenni, mert sokan kellemetlennek...

Több mint hetvenháromezer követője van a TikTokon, ám ez a szám folyamatosan nő. Videói témái között pedig épp úgy megtalálni a málnás pehelycukrot, mint a kistermelői kakaót vagy épp a sajátmárkás fetasajtot. Nem szeretne közszereplővé válni, velünk most mégis kivételt tett, és személyes találkozón válaszolt a kérdéseinkre, a kritikusmítoszt cáfoló közvetlenséggel és nyíltsággal. A Termékkritikussal vásárlói bizalomról, közösségépítésről, emlékekről, régi és új ízekről beszélgettünk.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

Aki megújította a hot-dogot és a kaszinótojást – interjú Albrecht...

A párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...