Rakott zöldbab 12 verzióban - válogathatsz kedvedre

Csirkével, pulykával, disznóval, esetleg hús nélkül kívánod a zöldbabot? Diétás verziót kedveled, vagy zsírosan az igazi? Itt mindenre találsz megoldást!

  1. 1.

    Rakott zöldbab Katharosz konyhájából

  2. 2.

    Rakott zöldségek barnarizssel, ÖKO-takarékos

  3. 3.

    Csirkemájjal rakott zöldbab

  4. 4.

    Rakott zöldbab diétásan

  5. 5.

    Fitt rakott zöldbab Gabkita konyhájából

  6. 6.

    Rakott zöldbab gazdagon

  7. 7.

    Darált hússal rakott zöldbab

  8. 8.

    Csirkés-zölbabos rakottas

  9. 9.

    Tárkonyos rakott zöldbab

  10. 10.

    Rakott zöldbab krémesen lágy öntettel

  11. 11.

    Rakott zöldséges patisszon

  12. 12.

    Rakott zöldbab Morzsácska konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek