Meglepő forgatós trükk, amivel a legkeményebb zöldséget is felvágod

Miért nem mondta senki, hogy létezik egy módszer, amivel sokkal könnyebb felvágni a kemény zöldségeket?! Napi Tippünkben most neked is eláruljuk a titkot, és garantáljuk, hogy sokkal kevesebb energiát fog igényelni a zöldségek előkészítése.

Egy óriási, kemény burgonya, édesburgonya vagy sütőtök – egy rémálom lehet a felvágásuk alapesetben. Na de nem ezzel a módszerrel. És egészen eddig úgy éltünk, hogy fogalmunk sem volt arról, hogy ilyen pofonegyszerű módon megkönnyíthetjük a konyhai előkészületeket. Tuti ezt a trükköt is felvesszük a villámgyors burgonyahámozás mellé! A legkönnyebb vágási módszer!

A mozdulat, amitől lényegesen könnyebb lesz kemény zöldségeket felvágni

Sidney Raz influencer, aki rendszeresen oszt meg praktikus trükköket, nemrég tett közzé egy videót, amelyben egy nagy sütőtököt vág fel egy vágódeszkán. De nem küzd vele, mint mi, halandó emberek, de nem ám! „Van itt valami, amit nem tudtam, egészen 30 éves koromig" – írja a szövegben, utalva erre a népszerű trendre, amivel ilyen pofonegyszerű, mégis kevéssé ismert trükköket osztanak meg az emberek a közösségi médiában. „Egy vastag zöldség ide-oda ringatása megkönnyíti a vágást". Az eredmény pedig magáért beszél.

Épp, hogy csak mozgatja a kést, és helyette inkább magát a felvágandó zöldséget, a tököt mozgatja előre-hátra.

Tökéletes vágást ér el, gyakorlatilag erőfeszítés nélkül, és mi is ugyanúgy megdöbbentünk, mint ő és a többi néző.

A hozzászólásokban az emberek ugyanúgy megdöbbentek: Egy személy „boszorkányságnak" nevezte Sid trükkjét. Egy másik pedig azt írta: „Hűha, szóval az, hogy beakasztom a kést, majd felemelem az egészet és nagy erővel odacsapom, NEM a helyes vágási mód?".

Ugye? Megmondtuk, hogy ezzel rengeteg energiát fogsz megspórolni!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További okos tippekkel gazadgodhat a tárházad:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!