Mr&Mrs Smith – az ennivaló páros

E heti főszakácsunk nem is egy, hanem mindjárt három személy: Mr és MrsSmithnek olykor Junior is besegít. Most megtudhatjátok, hogyan lettek kezdőkből a konyha mesterei!

Less be mások konyhájába!

A sütés-főzés szeretete, valahogy észrevétlenül, szépen lopakodott be az életünkbe… A konyhához, ételekhez fűződő mágikus kapcsolat utazásaink során alakult ki. Bárhol is jártunk, nagy örömmel kóstoltuk meg a helyi ételeket. Nagyon sokat nyertünk ez által, nagyszerű embereket ismertünk meg, akik örömmel mutatták meg a szakácsművészetüket, és mindig azon kaptuk magunkat, hogy nyaralásaink alatt, előbb-utóbb valamelyik séf konyhájában kötöttünk kiItthon és külföldön egyaránt hamarosan lázasan kutatni kezdtük a különböző, akkor még kevéssé ismert fűszereket, és természetesen amihez hozzájutottunk, beszereztük…

Kukkants be a sztárok konyhájába! >>

Tanuld el a legjobbakat!

Ekkor indult be itthon az igazi őrület a konyhában. Mindent mindennel kipróbáltunk…, voltak melléfogások és baklövések is, de a kísérletezések nagyon fontosak voltak a későbbi finomságok sikerre vitelében, ekkor született meg a francia hagymaleves és a narancsos, mézes, mázas csirkeszárny is, ami mai napig a nagy kedvencünk. Azt gondoljuk, hogy a jó étel lelke a jó alapanyag, és a fűszerezés adja a spirituszt, ettől lesz egyéni, felejthetetlen az íz.

Gasztoblogger-titkok >>

Legfőképpen: légy nyitott!

A nemzetközi és itthoni konyha finomságaira egyaránt nyitottak vagyunk, mint az emberekre is, akik készítik. Junior Smith-t is így neveljük – nálunk az új ételeknél azt kérjük tőle: Nem kell megenni – de egy falatot kóstolj meg belőle…ez úgy tűnik, beválik, egyre több ételt szeret, és nem utasítja el az új ízeket…és örömünkre, próbálkozik új ételek kitalálásával (például répás spenótos palacsinta sült lazaccal és Junior Smith gyümölcssalátás palacsintája). Valamint a világra és az emberekre is ugyanilyen nyitott, receptek készítésénél és fotózásánál is aktívan segédkezik… Hogy mit tudnánk üzenetként az embereknek eddigi tapasztalatainkból átadni? Lépj ki a megszokások korlátai közül, és hagyd magadra hatni a világot, az ízeit és a színeit!

Mr and Mrs Smith receptjei itt >>

A hét szakácsai itt >>

Sikerek és kudarcok Petrától >>

A hét szakácsa, Gréti, új rovattal jelentkezik >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek