Medvehagymás receptek

Medvehagymázzunk, amíg tart a szezon! Számos fogásban jól érzi magát a csodásan zöldellő sztárnövény, nézzétek!

Dugjunk medvehagymát stangliba, főzelékbe, főételbe, és még desszertbe is! Nem, nem, abba most nem, csak vicceltünk, de ezek a mennyei medvehagymás fogások egészen biztosan a kedvetekre lesznek! Pogácsát is mutatunk, de készítsétek el az összes medvehagymás receptünket, nem fogjátok megbánni, sokoldalúbb az alapanyag mint hiszitek!

  1. 1.

    Medvehagymás stangli

  2. 2.

    Tavaszi medvehagymás krumplifőzelék

  3. 3.

    Ázsiai medvehagymás palacsinta

  4. 4.

    Zöldhagymás csirkeleves tésztával

  5. 5.

    Medvehagymás chillis-sajtos pogácsa

  6. 6.

    Kecskesajtos-medvehagymás tarhonyarizottó

  7. 7.

    Tavaszi medvehagymás túrókrém

  8. 8.

    A legegyszerűbb medvehagymás pogácsa

  9. 9.

    Tojásos fasírttekercs

  10. 10.

    Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes

  11. 11.

    Medvehagymás babka

  12. 12.

    Tavaszi zöldséges rizottó

  13. 13.

    Kecskesajtos-medvehagymás ravioli

  14. 14.

    Medvehagymakrémleves pirított laskagombával

Még több medvehagymás recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk