r
Nosalty Logó

Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vicikó
Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A réteshez

A kenéshez

Összesen 851 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A réteshez

A kenéshez

Összesen 3398 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A réteshez

A kenéshez

Összesen 330 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    67.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1557.4 g
  • Cink
    164 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    127 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    417 mg
  • Nátrium
    581 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    245 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    124 micro
Összesen 851 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.8 g

Zsír

  • Összesen
    270.4 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    126 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    675 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6229.8 g
  • Cink
    655 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    833 mg
  • Vas
    506 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    1668 mg
  • Nátrium
    2323 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    454 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    993 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    144 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    423 mg
  • Retinol - A vitamin:
    980 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    166 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    497 micro
Összesen 3398 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    604.8 g
  • Cink
    64 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    29 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 330 kcal

Hozzávalók

A réteshez

A kenéshez

Elkészítés

A réteshez

  1. A bacont vékony, kb. 1 cm- es csíkokra vágjuk, és olaj nélkül kissé megsütjük.
  2. A kecskesajtot és a túrót tálba tesszük, villával összetörjük.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágottmedvehagymát, bacont, fűszereket, összekeverjük, végül a tojásokat,és ezzel készre keverjük.
  4. Egy benedvesített konyharuhára tesszük az első réteslapot,kissé megkenjük az olvasztott vaj-olívaolaj keverékkel, ráhelyezzük sorban mind az ötlapot, amiknek ugyanígy megkentük a közeit vajas-olajjal.
  5. A sajtos krémet ráhalmozzuk a felénk eső oldalra kb. 8-10 cm-es csíkban, szépen elegyengetjük, és az alatta fekvő konyharuha segítségével feltekerjük.
  6. Sütőpapírral borított tepsire helyezzük, megkenjük a tetejét-oldalátújból vajas-olajjal,és előmelegített sütőben szép aranyszínűre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 347
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 19250
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes
Vicikó 251 recept

Egy finom, pikáns rétesvacsoránk volt. A zöldfűszert is változtathatjuk, snidling, petrezselyem, bazsalikom, stb., de most a nagy medvehagyma szezonban természetesen ez került bele. Készíthetjük ebédre is, egy jó kis leves után, de vendégváró előételnek is kiváló lehet.

Hozzávalók

A réteshez

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – A kedvenc sós és édes tésztáitokat sütjük-főzzük...

Kinek lenne kedve diétázni novemberben? A nyárnak vége, egy ideig úgysem flangálunk fürdőruhában, hideg van, és egyre többbet kuckózunk a lakásban, amiből egyenesen következik, hogy többet is főzőcskézünk. A héten a kedvenc tésztáitok köré építettük a menüsort – sós és édes, magyaros és nemzetközi fogásokra is sor kerül.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...