10 medvehagymás recept - érdemes elkészíteni!

Itt a jó idő, a medvehagyma is visszatért. Nincs is jobb, mint egy szép hétvégi napon kirándulás közben beszerezni ezt az ízletes növénykét.

Ha akad rá mód, szerezzük be mi magunk, természetesen ügyelve arra, hogy még véletlenül se a gyöngyvirág levelét szedjük le - ugyanis könnyen összekeverhetők, utóbbi azonban mérgező! Ha nem lenne lehetőségünk rá, hogy mi magunk szedjük a medvehagymát, már a piacokon is megvásárolhatjuk. Számtalan remek ételt készíthetünk belőle - mi most összeválogattunk nektek 10 egyformán szuper medvehagymás receptet, amit mindenképp érdemes kipróbálni!

 1. 1.

  Tavaszi medvehagymás túrókrém

 2. 2.

  Medvehagymás tojásfészek

 3. 3.

  Zöldhagymás csirkeleves tésztával

 4. 4.

  Medvehagymás chillis-sajtos pogácsa

 5. 5.

  Medvehagymás pesto

 6. 6.

  Gombás-gorgonzolás rizottó medvehagymával

 7. 7.

  Medvehagymasaláta rákkal

 8. 8.

  Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes

 9. 9.

  Kefires kifli medvehagymásan

 10. 10.

  Mandulás csirkemájpástétom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek