14 zseniális étel, amiben újjászületnek a MARADÉK sonkaszeletek

A húsvéti sonka még vasárnap után is velünk marad. Ez nem is baj, sőt, a mi dolgunkat teszi könnyebbé, hogy már csak fel kell használni, amikor másnap főzünk. Az itt felsorolt ételek mindegyike kiváló választás erre a célra.

  1. 1.

    Szupergyors sonkás-gombás tészta

  2. 2.

    Sonkás-tormás grillezett szendvics camembert sajttal

  3. 3.

    Maradékmentő sonkás rakott tészta

  4. 4.

    Húsvéti sonkás-medvehagymás tojáskrém Falusi Marianntól

  5. 5.

    Sonkás-sajtos-mustáros krumplitekercsek

  6. 6.

    Sonkás-sajtos-pestos bundás kenyér

  7. 7.

    Sonkakrémes rántott palacsinta

  8. 8.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  9. 9.

    Színes sonkás tésztasaláta

  10. 10.

    Ricottás-sonkás muffin

  11. 11.

    Maradékmentő sonkás töltött krumpli

  12. 12.

    Húsvéti maradékmentő batyu

  13. 13.

    Maradékmentő quiche húsvétra

  14. 14.

    Húsvéti maradékmentő melegszendvics

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek