Maradék húsvéti csokik felhasználása

Van olyan, amikor a nyuszi annyi csokitojást és cukrot hoz, hogy a gyerekek ráunnak. Ott kókadoznak a nyitott zacskókban hónapokig. Hát most ne hagyd, hogy ez történjen!

Általában bejön az együttható. Mit jelent ez? Amikor a szülők kitesznek magukért, akkor biztos, hogy a nagyszülők is odapörkölnek húsvétkor, sőt, még a rég nem látott rokonok is betoppannak…és mindenki csokoládét hoz. Na, ekkor történik meg az a szituáció, hogy a gyerekek megunják a csokitojásokat. Félbe, negyedbe harapott darabkák hevernek szerteszét a polcukon, íróasztalukon, és néha az ágy alól is előkerül egy-két madárlátta darab. Ugye ismerős a történet. Idén ne hagyjuk, hogy így legyen, szedjük össze a kallódó csokikat, cukrokat, és készítsünk belőlük valamilyen édességet. Hogy milyet? Itt jönnek az ötletek.

 1. 1.

  Csupacsoki torta Grétitől

 2. 2.

  Csokoládétorta Renáta konyhájából

 3. 3.

  Csokimousse torta 2.

 4. 4.

  Csupa csoki torta Baklavariától

 5. 5.

  Csokoládés pite Renáta konyhájából

 6. 6.

  Nagyon csokis pite

 7. 7.

  Muffin egyszerűen Giggitől

 8. 8.

  Kakaó szörny mintával

 9. 9.

  Egészséges bon-bon

 10. 10.

  Csokis csigák ahogy Mézi készíti

 11. 11.

  Csoki mousse 5.

 12. 12.

  Party cookie

 13. 13.

  Drazsés habos szelet

 14. 14.

  Csokitorta drazséval díszítve

Olvastad már?

Top 10 muffin, süsd gyerekekkel!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.