Maradék húsvéti csokik felhasználása

Van olyan, amikor a nyuszi annyi csokitojást és cukrot hoz, hogy a gyerekek ráunnak. Ott kókadoznak a nyitott zacskókban hónapokig. Hát most ne hagyd, hogy ez történjen!

Általában bejön az együttható. Mit jelent ez? Amikor a szülők kitesznek magukért, akkor biztos, hogy a nagyszülők is odapörkölnek húsvétkor, sőt, még a rég nem látott rokonok is betoppannak…és mindenki csokoládét hoz. Na, ekkor történik meg az a szituáció, hogy a gyerekek megunják a csokitojásokat. Félbe, negyedbe harapott darabkák hevernek szerteszét a polcukon, íróasztalukon, és néha az ágy alól is előkerül egy-két madárlátta darab. Ugye ismerős a történet. Idén ne hagyjuk, hogy így legyen, szedjük össze a kallódó csokikat, cukrokat, és készítsünk belőlük valamilyen édességet. Hogy milyet? Itt jönnek az ötletek.

 1. 1.

  Csupacsoki torta Grétitől

 2. 2.

  Csokoládétorta Renáta konyhájából

 3. 3.

  Csokimousse torta 2.

 4. 4.

  Csupa csoki torta Baklavariától

 5. 5.

  Csokoládés pite Renáta konyhájából

 6. 6.

  Nagyon csokis pite

 7. 7.

  Muffin egyszerűen Giggitől

 8. 8.

  Kakaó szörny mintával

 9. 9.

  Egészséges bon-bon

 10. 10.

  Csokis csigák ahogy Mézi készíti

 11. 11.

  Csoki mousse 5.

 12. 12.

  Party cookie

 13. 13.

  Drazsés habos szelet

 14. 14.

  Csokitorta drazséval díszítve

Olvastad már?

Top 10 muffin, süsd gyerekekkel!

Címlapról ajánljuk

7 igazán csúnya lakberendezési baki

Vannak bizony olyan lakberendezési divathullámok, amelyeket azóta próbálunk feledni, hogy valaha szembejött velünk otthon vagy (szerencsésebb esetben) egy szomszédnál, egy filmben vagy az interneten. Lássunk pár igazán csúnyát, a teljesség igénye nélkül.

Brecz Judit

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.