16 dugig tömött krumplis leves, amitől 100%, hogy jóllaksz

Nem krumplileveseket hozunk, hanem krumplis leveseket, szóval készüljetek, nem csak sima tejfölös-kolbászos magyaros delikvenseket választottunk az alábbi listába!

A krumplis levesek még a sűrű, tartalmas levesek kategóriáján belül is egy külön kasztot képviselnek: tényleg szinte egytálételként funkcionálnak, második sem kell utánuk, olyan laktatóak. Nyugodtan hihetsz nekünk: ezek után a krumplis levesek után tele leszel, mint a duda!

  1. 1.

    Nyírségi gombócleves Kittitől

  2. 2.

    Kaszás leves gazdagon

  3. 3.

    "Kéttányéros" palócleves

  4. 4.

    Az eredeti palócleves receptje

  5. 5.

    Tejfölös húsgombócleves

  6. 6.

    Klasszikus lebbencsleves

  7. 7.

    Tejfölös karalábéleves zöldségekkel és vajgaluskával

  8. 8.

    Kolbászos krumplileves

  9. 9.

    Portugál porcsin leves

  10. 10.

    Kapros zöldbableves baconös krumpligombóccal

  11. 11.

    Kolbászos lencseleves kapros krumpligombóccal

  12. 12.

    Caldo Verde - a portugál kolbászos kelkáposztaleves

  13. 13.

    Minestrone, ahogyan mi szeretjük

  14. 14.

    Laskaleves

  15. 15.

    Frankfurti leves Évi néni konyhájából

  16. 16.

    Alföldi gulyás

Még több krumplis leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili