Sosem volt olyan könnyű pisztáciát pucolni, mint ezzel a trükkel

Ha eddig azért nem használtál pisztáciát a konyhádban, mert nehéz megpucolni, akkor ennek most vége, hála egy újabb TikTok-videónak.

A pisztácia nyersen nem annyira finom, de pörkölve, krémként vagy süteményekben isteni finom, azonban meg is kell dolgozni azért az ízért. Pisztáciát pucolni hosszadalmas és fárasztó, törött körmök és vérző ujjak árán lehet hozzájutni az apró zöld magokhoz, így érthető, hogy senkinek nincs hozzá kedve. A TikTok azonban ismét a segítségünkre siet, és megmutatja, hogyan lehet ezt könnyedén megtenni.

Sosem volt olyan könnyű pisztáciát pucolni, mint ezzel a trükkel

A @motorcityeats nevű felhasználó videóban mutatta meg, mi is a helyes módja a pisztácia megpucolásának.

Ahogy sokszor, itt is többet érsz ésszel, mint erővel, ugyanis nem a szétnyíló oldalának kell nekiesni a körmeiddel, hanem épp ellenkezőleg.

Össze kell nyomni a két végét, ezzel a mozdulattal pedig egyszerűen kinyílik a zárt oldal is, és már hozzá is férsz a pisztáciához. Wow!

@motorcityeats

Am I the only one? #thismanyyears #tiktoktaughtme #pistachio #howto #ASOSChaoticToCalm

♬ Campfire - Charmer & Klay

Jó hír ez a körmeidnek, hiszen így a legközelebbi pisztáciatortánál vagy pisztáciafagylaltnál már nem fogod őket tönkretenni!

Forrásunk volt.


Még több praktikus konyhai tippet itt találsz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk

További cikkek