Ezután a videó után másképp fogsz nézni a jégkockatartódra

Sajnáljuk, de egész életedben rosszul töltötted meg a jégkockatartót. Semmi gond, mi is így voltunk ezzel, de ez a nyár tökéletes alkalom a változtatásra.

Semmi sem véletlen, ha a konyhai használati eszközökről van szó. Korábban megtudtuk, hogy mire való az a kis ficak a krumplihámozó oldalán, vagy hogy mi is a rendeltetésszerű módja a szemeteszsák kukába helyezésének, most pedig a nyár egyik elengedhetetlen kellékéről tudtunk meg egy fontos dolgot, mégpedig hogy miként kell megtölteni a jégkockatartót vízzel.

Ezután a videó után másképp fogsz nézni a jégkockatartódra

Kiveszed a jégkockatartót, és csak gyorsan bedugod a folyó víz alá, aztán megtöltöd vízzel úgy, ahogy éppen sikerül. Valószínűleg egész eddigi életedben így volt ez, amivel persze nincs semmi baj, de létezik egy sokkal logikusabb módszer, amivel még a vízpazarlást is megelőzöd.

Koktél, egy pohár víz, jeges kávé, limonádé – annyiféle ital van, amibe jól jön a jégkocka, főleg nyáron. Ezért, ha legközelebb szükséged van pár kockára, próbáld ki ezt az eljárást.

Ahelyett, hogy random töltenéd meg az egyes lyukakat, haladj lassan középen. Igen, az a középső elválasztó vonal éppen azt a célt szolgálja, hogy a jégkockatartó két fele egységesen töltődjön fel vízzel.

Pont úgy, ahogy a @brianmaster1987 nevű TikTok-felhasználó mutatja videójában.

@brianmaster1987

Well If that’s not the best!!#lifehack#fyp#foryoupage#didyouknow#viral#omg#makelifeeasier

♬ original sound - Brain 1987

A művelet teljesen logikus, egyetlen bökkenője van csak. A sok dizájn jégkockatartó világában elveszett ez az eleme, tehát, ha szeretnéd ilyen módon megtölteni a jégkockatartót, akkor érdemes beszerezni egy olyat, ami a hagyományos elrendezést követi.

Forrásunk volt


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.