Így ne pazarold a drága pisztáciát!

Valószínűleg egész életedben rosszul pucoltad a pisztáciát. Nézd meg, hogyan csináld sérülések nélkül, és garantáltan boldog leszel!

Szerencsére vannak, akik minden problémát képesek megoldani. Most például abban segítenek, hogy bonyolult szerszámok nélkül hogyan pucold meg a kinyithatatlan, kemény héjú pisztáciát anélkül, hogy abba beletörjön a körmöd vagy a fogad, és ne a szemetesben landoljon a fél csomagod.

Elképesztő, nézd csak!

{SZAVAZAS}

(via BuzzFeed, fotó: Flickr by Rudolf Vlček)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!