14 kókusztól krémes hús- és egytálétel, amely minden, csak nem unalmas

A kókusztej vagy -krém az egyik kedvenc alternatív krémesítő, sűrítő alapanyagunk. Nem mindenbe illik, nyilvánvalóan, de amibe igen, abban felejthetetlen. Ázsia irányába indulunk!

  1. 1.

    Karfiolos bulgursaláta

  2. 2.

    Currys lencseragu

  3. 3.

    Amouk - a khmer sárga curry

  4. 4.

    Vegán vöröslencse dhal

  5. 5.

    Kesudiós-kókuszos padlizsáncurry

  6. 6.

    Lencsés csirkecurry

  7. 7.

    Maláj marha rendang

  8. 8.

    Thai cukkinis csirkés vöröscurry

  9. 9.

    Thai vörös curry

  10. 10.

    Sütőtökös curry

  11. 11.

    Vöröslencse dahl

  12. 12.

    Tikka masala curry édesburgonyával

  13. 13.

    Villámgyors padlizsáncurry

  14. 14.

    Spenótcurry csirkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek