Ez a 10 fogás volt a kedvencetek húsvétkor – Az ünnepek után is érdemes elkészíteni őket!

Húsvét alkalmával rengeteg receptre kerestetek oldalunkon, a franciasalátáktól kezdve a különböző tojásételeken át a tökéletes kalácsig mindenre kíváncsiak voltatok. Vajon melyik étel lett a négynapos ünnep során az ország kedvence?

  1. 10.

    Fanta szelet Detty konyhájából

  2. 9.

    A legegyszerűbb muffin

  3. 8.

    Mézes krémes

  4. 7.

    Répatorta

  5. 6.

    Tavaszi franciasaláta

  6. 5.

    Kókuszgolyó a legegyszerűbben

  7. 4.

    Fonott kalács

  8. 3.

    Húsvéti sárgatúró

  9. 2.

    Foszlós kalács húsvéti sonkához

  10. 1.

    Retró kaszinótojás

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek