Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.

Húsvéti krémes sütemények, egyesüljetek a családi és baráti asztalokon! Rengő töltelék, vanília, csokoládé, kávé vagy gyümölcs, mindent berejtünk a pihe-puha piskótalapok közé! Tiramisu, Lajcsi szelet vagy éppen lúdlábtorta csábítja majd a locsolókat? Netán a kókusz a legények kedvence? Ezek a húsvéti krémes sütemények senkit sem hagynak szárazon!

 1. 1.

  Citromos-fehércsokoládés répaszelet

 2. 2.

  Espressós-csokoládés sajttorta

 3. 3.

  Tiramisu alaprecept

 4. 4.

  Lajcsi szelet egyszerűen

 5. 5.

  Klasszikus diós marlenka

 6. 6.

  Kinder tejszelet házilag

 7. 7.

  Hatlapos Eszterházy-torta

 8. 8.

  Lúdlábtorta rumos meggyel

 9. 9.

  Métereskalács-torta

 10. 10.

  Kókuszos mézes krémes

 11. 11.

  Extra kókuszos kinder szelet

Még több húsvéti sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?