Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti menü: laktató és forró ragulevesek + tészták a decemberi hidegben

Nyakig benne vagyunk a decemberben, itt a hideg is - a ragulevesek nagy jollyjokerek, laktatók, és szuperül variálhatók. Most tésztaételeket hozunk melléjük!
Szólj hozzá!

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2017-12-10 09:20

Nem kellene ezt levennetek izibe, s belátni, hogy tévedtetek ismét?!
Mellesleg, a SAJÁT OLDALAMRA MIKOR JUTOK EL VÉGRE - MERT SZÁNDÉKOSAN MEGPRÓBÁLTAM, MÁSOKÉRA ELJUTOK, DE ÉPP A SAJÁTOMRA NEM???!!!

EDDIG NAGYON TÜRELMES VOLTAM, DE MOST MÁR NEM ANNYIRA....!!!
SZERETNÉM TUDNI, EZ MIÉRT VAN??? VÁLASZT SZERETNÉK ERRE KAPNI A NOSALTY CSAPATÁTÓL, MINÉL HAMARABB, MERT SEMMIT NEM TUDOK CSINÁLNI.....TALÁN ÉPP EZ A CÉL....?!

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Sun, 2017-12-10 14:40

Kedves Walaky!

A dátum hamarosan korrigálva lesz, addig is kérjük türelmed.

Sajnos nem teljesen világos számunkra, mit nem tudsz elérni oldalunkon. Mi jelen pillanatban nem tapasztalunk semmi fennakadást. A szakácsoldaladat nem tudod megnyitni, esetleg beküldött receptjeid? Felhasználói profiloddal biztosan be tudsz jelentkezni, hiszen csak úgy tudsz hozzászólásokat írni.
Kérjük, a probléma pontos leírásával írj egy levelet az info@nosalty.hu-ra, ha küldesz róla print screen-t is, annak nagyon örülünk.
Üdvözlettel:

Szalánczi Anna
Nosalty

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2017-12-10 16:52

Kedves Anna!

Írtam levelet - tulajdonképpen ugyanazt, amit előzőleg leírtam, igaz, nem erre a címre, amit megadtál, de Nektek fog eljutni -, s küldtem képet is, ami megjelenik, amikor a szakács profilomat szeretném megnyitni!
Várom ott a válaszotokat, s a mielőbbi helyreállítást!

Üdvözlettel: Walaky / JUDYTH59

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2017-12-10 16:00

Kedves Anna!

Beléptet a rendszer, de csakis egy idegen recepten keresztül.....aztán, ha a TOP recepteknél találok saját receptemet, azt meg tudom nézni, más recepteket is, így tudok írni....viszont, a saját szakács profilomhoz nem enged, kiírja, hoppá, ez nem elérhető / valami ilyesmit.....így saját receptemet csak akkor tudom megnézni, ha a keresőbe beírom a recept nevét!
Ez a probléma, mióta nem működött a rendszer (kb.: 2 hete vagy már több is, kívül is jelezték akkor a látogatók a Facebookon ezt, hogy nem találják a receptet, csak azt, amit írtam, hogy nem elérhető), s ezt szeretném, ha visszaállna!

Üdvözlettel: Walaky / JUDYTH59

Szalánczi Anna
Panno / Szalánczi Anna Mon, 2017-12-11 10:46

Kedves Walaky!

Köszönjük a hiba leírását, dolgozunk a probléma okának felderítésén és javításán. Amint megtudunk valamit, jelentkezünk.
Addig is kérjük türelmét,

Szalánczi Anna
Nosalty

oldfriend12
oldfriend12 Sun, 2017-12-10 11:30

Csak az hibázik, aki dolgozik. Aki nem csinál semmit az nem is hibázhat!! A legkönnyebb egész nap "szörfözni" NoSalty oldalán és gúnyos kritikákat Írni. Ez annyira méltatlan egy olyan szakácshoz, akinek jobbnál jobb receptjei vannak fenn az NS oldalán. Lehet, hogy itt is, ahogy egyébként máshol is ellenszenvet szül az, aki egyfolytában ÖNMAGÁT reklámozza, tolja előre, néha sértő szavakkal is. Lehet, hogy most nem pontosan idézek, de ez a bibliai mondat jutott eszembe: ...nem az a megbízható aki magát ajánlja, hanem az akit, ebben az esetben MÁS ajánl. Mennyivel barátságosabban hangzott volna : Kedves Szerkesztők! Véletlenül a novemberi dátum maradt benn az új cikkben. Kérlek benneteket, korrigáljátok! JUDITH
OLGI

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2017-12-10 11:37

K. OLGI!

A lényeges kérésemre, kérdésemre nem kaptam választ!!!
A kioktatásból nem kérek, a mundér becsületének - a Tiéteknek - megvédéséről mára elég ennyi / azért szerettek Ti is elbeszélni dolgok mellett, de nem csodálkozom ezen, ez a divat ma Magyarországon, sajnos! Az igazságot, igazságosságot kevesen szeretik!!!

Továbbra is várom a kérdésemre, kérésemre a választ!

JUDYTH59

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2017-12-10 07:57

Hoppszi! :)

Ezek novemberi napok - ki kellene javítani, K. Nosalty! :)
A címben jól írtátok, decemberi! :)