Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a külföldi étel a csillagjegyed kedvence

Te melyik nemzet ételével tudsz leginkább azonosulni? Jöhet az, amit a csillagok rendeltek neked, vagy egy másikra ácsingózol?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A görögök muszakáját nagyon szereted! Sok hússal, padlizsánnal, krumplival:


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Olaszország, carbonara, tejszín nélkül, szigorúan!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Franciaországban nem csak baguette meg croissant van, cserébe van mondjuk  hagymaleves sok vajjal!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A rizslisztből készült japánkedvenc, a ragacsos mochi édességként funkcionál, és rengeteg változata elérhető!

 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A fahéja csiga a svédeknél sem rosszabb, mint nálunk!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Erdély meg a savanykás-húsos csorbaleves...nem is lehet mit hozzáfűzni!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A szerbek egytálétele, a gyuvecs jöhet?

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Hatalmas, forró, ropogós borjúbécsi...reméljük, nem vagy vega!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Húsos pirog, amit Kelet-Európában sok nemzet tart sajátjának, többek közt a lengyelek is!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Jöhet egy amerikai palacsinta? Áfonya, juharszirup, palacsinta. NYAMM...


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Az angol reggeli minden, ami hizlal, egy helyen. Imádjuk!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Egy klasszikus sokszilvás édességet hoztunk a kosoknak:

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!